ВИРТУАЛЕН  ИНФО  ЦЕНТЪР  ЗА  ДОКТОРАНТИ


ФОРУМ

ФОРУМ

Заглавие на темата: problem s rakovoditelq
   Започната от: Mariq (mariq_lee@abv.bg)
   Започната на: 23 September 2011 - 16:14:05

Изложение:
Здравейте,
имам сериозен проблем с моята научна ръководителка и се надявам някой да ме посъветва. Зачислена съм от 1,5г., след приключване на изпитите от докт. минимум, започна едно екстремнно писане на статии на килограм, под "строг контрол" на ръководителката. Проблема е че тези публикации не са полезни за моя дисертационен труд, а единствено за нечий професорат. Консултирах се и със специалисти в съответната област, които потвърдиха мнението ми. Въпроса ми е - има ли начин да сменя ръководителката си, това което ми притеснява е че според провилника за продобиване на ОНС "Доктор" на ТУ, всички смени - на ръководител, форма на обучение и т.н. стават с положително писменно становище от ръководителя и от КС. Катедрата ще ме подкрепи, тъй като аз съм 8-ия докторант, който си пати от нея, но тя никога няма да даде положително становище. Какво може да се направи?

Коментари от 1 до 2 от общо 2
 
   
Коментар от: 123 (123@ab.bg)
добавен на: 07 November 2012 - 08:17:38

Свържете се с ръководител катедра. Ще трябва писмено да обосновете мотивите си, щом КС ще ви подкрепи, действайте, не си хабете нервите. Пред КС тя може да изкаже мнението си (да ви наплюе), но важно е гласуването на КС.

Коментар от: геопги (gtassev@abv.bg)
добавен на: 26 March 2012 - 19:41:23

Може да замените научния ръководител!Защо се притеснявате от катедрата.Вие депозирате мотивирано  желание за смяна на научния ръководител в катедрата.Там този човек е познат и членовете ще решат проблема във Ваша полза.

 
   
Първа страница | Предишна страница | Следваща страница | Последна страница